sekadar luahan..
setakat ada yang kensel last menet dan biasa sangat dialami, ada yang beria-ia ajak tapi yang kensel pun dia jugak.. kadang-kadang tak faham adakah ajak tu sekadar nak bagi happening lagi hidup dia.. mungkin.. kensel tu pun memang hobi dia kot,, setakat alasan biasa tu kita boleh nampak takde kesungguhan pun nak make it happen.. kadang-kadang tu kita pun takla kisah sangat, nak buat cemane.. kita mampu merancang, Tuhan yang menentukan.. itu ayat kaver diri sendiri yang manusia selalu guna.. yang kita ni kisah sebab dan excited nak make it happen bersama-sama.. lalu apa yang kita pun jadi orang yang tak mengharap apa-apa pun daripada orang lain.. dalam masa yang sama kita jaga janji kita sendiri untuk ditepati.. kita jaga action kita sendiri jangan main cakap je lebih.. habuk takde.. kan?